Karen Hertz

Karen_beskåret

“Med både teoretisk og praktisk uddannelse og erhvervserfaring ser jeg mig selv som brobygger mellem den akademiske og praktiske verden”

Karen Hertz, Projektudvikler/Cand.techn.soc., partner

Karen har en kandidatgrad i samfundsvidenskabelig miljøplanlægning, er faglært landmand og selvlært kok og har solid erfaring fra både restaurationsbranchen, NGO-verdenen og embedsværket. Hun har været medudvikler, fundraiser og projektleder på adskillige store projekter og kampagner rettet mod både forbrugere og virksomheder.

Kort fortalt har Karen tidligere arbejdet med:

2016-idag: Projektudvikler på michelin-kok Christian F. Puglisis visionære projekt ‘Farm of Ideas’ i Abbetved, Lejre.

2014-2015: Projektkoordinator hos Madkulturen med ansvar for fundraising og projektudvikling.

2007-2014: Projektleder, projektcoach og økologipolitisk medarbejder, Forbrugerrådet Tænk med plads i bl.a. Det Økologiske Fødevareråd og bestyrelsen for Fonden for Økologisk Landbrug.

2010: Medstifter af det lokalt forankrede rådgivningsbureau ’Katrøj’.

Tidligere ansættelser: Per Kirkeby (privat kok), BaseCamp på Holmen (kok), Chateau de Passavant i Loiredalen (praktikant i vineri), Restaurant 1.th.(kok), Restaurant Ester&Soja (assistent til køkkenchef Mette Martinussen).

Uddannelse

2007-2009: Den teknologisk-samfundsvidenskabelig kandidatgrad (Cand. Techn. Soc.) fra Roskilde Universitet på baggrund af studier inde for faget ’Teknologisk-samfundsvidenskabelig planlægning. Speciale titel: ’Relationen mellem forbruger og landmand – hvad indeholder den og hvordan kan den tænkes udviklet?’

2004-2007: Den samfundsvidenskabelige bachelorgrad (Bachelor of Science) på baggrund af den samfundsvidenskabelige basisuddannelse og studier inden for faget: Teknologisk-samfundsvidenskabelig planlægning. Bachelorprojekt-titel: ’Kapacitet og perspektiver i dansk landbrugsrådgivning’.

2001-2004: Uddannelse til Faglært Landmand fra Høng Landbrugsskole med praktikophold bl.a. på Island samt planteavlsbedrift på Midtsjælland.

Frivilligt arbejde og tillidshverv:

2017 : Medlem af bestyrelsen i den socialøkonomiske fond ‘Roskilde SØV’.
2012-2015: Medstifter af Lejre Økologiske Fødevarefællesskab. Medlem af bestyrelsen

Kontakt:
karen@gronvirke.dk

Mobil: 2859 7287

Search