Kristian Isbrand
Art Director/Designer, partner

Kris_17_beskåret

Kristian er uddannet fra Danmarks Designskole, Institut for Visuel Kommunikation, og har 16 års erfaring som konceptudvikler, designer, Art Director og tekstforfatter fra diverse kommunikations- og reklamebureauer. Derudover er han komponist og musiker. Fra 2011 – 2014 har han drevet bureauet Katrøj Kommunikation.

Karen Hertz
Projektudvikler/Cand.techn.soc., partner

Karen_beskåret

Karen har en kandidatgrad i samfundsvidenskabelig miljøplanlægning, er faglært landmand og har mere end 15 års erfaring fra både restaurationsbranchen, NGO-verdenen og embedsværket. Hun har været medudvikler, fundraiser og projektleder på flere store projekter rettet mod både forbrugere og virksomheder.

Johanne Gabel
Freelance miljø- og energijournalist/cand.merc.int.

Johanne er uddannet i kommunikation og miljøøkonomi på Copenhagen Business School, og efteruddannet i journalistik på Danmarks Journalisthøjskole i Århus. Som miljø- og energijournalist skriver hun til fagblade og nyhedsbreve, og er derudover kommunikationsrådgiver med presse- og informationsopgaver for miljø- og energivirksomheder, organisationer og styrelser.

Martin Isbrand
Art Director/Designer

Martin_17_beskåret

Martin er uddannet grafisk designer fra Designskolen i Kolding og har mere end 20 års erfaring fra diverse design- og kommunikationsbureauer. Han har sideløbende med sine ansættelser vundet flere logo- og designkonkurrence. Derudover er han en habil​ frihåndstegner og illustrator.

Search