Møder og workshops

Grønvirke arrangerer og faciliterer møder, konferencer og workshops med økologi, madhåndværk, smag og gode råvarer som omdrejningspunkt.

Vi samarbejder med den økologiske gård Drejergården ved Kr. Hvalsø på Midtsjælland, der er smukt beliggende i kuperet terræn lige op til Storskoven. Gårdens længer er indrettet med madhus, workshop- og mødefaciliteter, og skaber en unik ramme om virksomhedsarrangementer, hvor autenticitet, madhåndværk og smukke omgivelser skal være en del af oplevelsen.

Skræddersyede arrangementer
Grønvirke sammensætter og afvikler arrangementer i tæt dialog med vores gæster, og henter gerne fagpersoner og facilitatorer ind i forbindelse med temadage, workshops og foredrag. Her trækker vi blandt andet på vores store netværk af lokale økoproducenter og -aktører.

Se vores katalog og priseksempler her: Grønvirke byder velkommen på landet

Eksempler på arrangementer

  • Frokost eller formiddagsmøder
  • Temadage med teambuilding og trivselsaktiviteter
  • Faglige møder, informationsmøder og seminarer
  • Personaledage
  • Middag med rundvisning og foredrag
  • Kurser


Aktiviteter og faciliteter
Der er mange muligheder for aktiviteter på Drejergården: Foredrag, rundvisning, inspiration og teambuilding med f.eks. grøntsagsværksted, brødbagning, urtesamling i skoven, bålmad, sylteværksted, foredrag, madlavning, gå- eller løbeture i det smukke terræn i Storskoven.

Drejergården har faciliteter til både traditionel mødeafholdelse og til den kreative, sanselige udfoldelse. Gården kan huse op til 70 besøgende.

Overnatning og transport
Der er begrænset mulighed for overnatning på Drejergården (4 dobbeltværelser), men vi arrangerer gerne bustransport – f.eks. til og fra København. Transporttid i bil eller tog fra København er ca. 40 min., og fra Roskilde og Holbæk ca. 15 min.

Markedsføring af arrangementer
Grønvirke kan efter ønske stå for kommunikation af arrangementer samt professionelt design og produktion af grafisk materiale (konferencelogo, programmer, navneskilte, annoncer mv.).

Booking
Ring til Karen Hertz på tlf. 28 59 72 87  og få en snak om priser og muligheder ud fra jeres ønsker og behov, eller send en forespørgsel på karen@gronvirke.dk.

Search