Farm of Ideas v. Christian F. Puglisi

Christian F. Puglisi er kok og indehaver restauranterne Relæ, Manfreds, Bæst, Mirabelle i København. Relæ er i 2015 og 2016 kåret som verden mest bæredygtige restaurant.

Som naturlig forlængelse af sit stærke fokus på bæredygtighed har Puglisi sat sig for at skabe en produktion og et netværk ude på landet, der kan forsyne restauranterne med råvarer af ekstraordinær høj kvalitet og friskhed. I 2016 etablerede han, i partnerskab med landmand Lasse Linding, et landbrug i landsbyen Abbetved i Lejre Kommune. Landbruget kaldes Farm of Ideas og producerer nu grøntsager, mælk og æg, som hver dag bliver leveret direkte til restauranterne.

Visionen for Farm of Ideas rækker ud over landbrugsproduktionen og ind i en samfundsforandrende dagsorden. Puglisi og team går forrest ad nye veje med nye ideer for landbrug og fødevareproduktion.

Grønvirke har siden 2016 bidraget til Farm of Ideas med projektudvikling, fundraising og koordinering samt faglig tilrettelæggelse af eventet Seed Exchange i august 2017.

Search